Menu
Your Cart

SEL 24mm F/1.4 GM

SEL 24mm F/1.4 GM
SEL 24mm F/1.4 GM
  • Merk Sony
  • Model SEL24F14GM
€ 1.529,99
Excl. BTW: € 1.264,45

Ongelooflijke F1.4 resolutie in een mobiele prime-lens

De toepassing van geavanceerde technologie maakt verfijnde G Master-prestaties met een hoge resolutie en zachte, natuurlijke bokeh, tot aan de breedste F1.4-diafragmainstelling, mogelijk. De lens is de compactste en lichtste in zijn klasse. Ook biedt de lens een snelle, precieze AF-aandrijfsnelheid en ultieme bediening en betrouwbaarheid. 

Geavanceerde optische technologie voor hoge resolutie, zelfs met F1.4

Twee XA-elementen (extreem asferisch) in een optisch ontwerp dat voldoet aan de strenge G Master-vereisten, dragen bij aan de hoge resolutie in het hele beeldgebied. Ook zijn er drie ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) toegevoegd om chromatische aberratie te onderdrukken. Het innovatieve design minimaliseert sagittale schittering, waardoor puntlichtbronnen nauwkeurig worden weergegeven. 

Geavanceerd optisch ontwerp geeft puntbronnen nauwgezet weer

Een nieuw optisch ontwerp met twee XA-elementen die sagittale schittering onderdrukken. Dit is een veelvoorkomende aberratie in lenzen met een groot diafragma, die meer opvalt aan de beeldrand.

Innovatief optisch ontwerp in een compacte, lichte lens

Een nieuw optisch ontwerp dat de totale lensdiameter verkleint door twee XA-elementen te gebruiken — waaronder één voor het voorste element dat normaal gesproken het grootste element is — is gecombineerd met een nieuw DDSSM-aandrijvingssysteem (Direct Drive SSM), met een totaalgewicht van slechts 445 gram als resultaat. Hierdoor biedt deze lens optimale mobiliteit, ideaal voor compacte camera's met E-bevestiging.

Adembenemende G Master - bokeh

Een rond diafragma met 11 bladen verbetert de zachte, natuurlijke bokeh, die mogelijk wordt gemaakt door een geavanceerd ontwerp en een productieproces dat precieze controle van de sferische aberratie omvat. De minimale scherpstelafstand van 0,24 meter en de maximale vergroting van 0,17x leveren een close-upcapaciteit op die, in combinatie met de groothoekweergave, voor een dramatisch perspectief met diepe bokeh zorgt.

Product
EAN 4548736083981
PIM 1537755663049
Camera
Maximum diafragmaopening f/1.4
Fysieke kenmerken
Gewicht 445 g
Lens
Brandpuntsafstand 24 mm
Filtermaat 67 mm
Lensvatting Sony E
Type lens Groothoek
Zoomlens of primelens Prime