Smart Home

 

Door de opkomst van het internet en mobiele devices worden huizen steeds slimmer. Heel wat hardware in of rond de woning wordt namelijk met het internet verbonden. Dan denken we onder meer aan verlichting, beveiligingssystemen, thermostaten en verwarmingsketels. Smart Home devices kunnen van op afstand gecontroleerd en gemonitord worden via de smartphone, of zelfstandig op gezette tijden activiteiten uitvoeren en tijdens dat proces zelfs bijleren, zodat ze in de toekomst de toestellen nog efficiënter aanwenden.

 
 
 

Sport & Gezondheid

Gezond leven is gelukkiger leven. Straks heeft iedereen een klein apparaatje bij zich dat je essentiële gezondheidswaarden bijhoudt en voorspelt of je ziek kan worden. Ze meten niet alleen je hartslag, lichaamstemperatuur en zuurstofgehalte, maar houden ook de evolutie van je sportprestaties bij en vergelijken ze met die van je vrienden. Voorkomen is beter dan genezen.

Ontdek het gamma
 
 

Veiligheid & Bewaking

Je huis beveiligen met je smartphone? Via een app verbind je verschillende apparaten met je smartphone, zodat je non-stop het overzicht behoudt en ingrijpt. Bewegingsmelders starten op jouw commando camera’s om te registeren wie in huis is. Raam- en deurcontacten geven een seintje als een raam of een deur openstaat. En dankzij een rook- en/of watersensor voorkom je dat je woning schade oploopt door brand of een waterlek.

Ontdek het gamma
 
 

Energie & Warmte

Elektriciteit en verwarming kosten veel geld en dat zal er niet beter op worden. Hoog tijd voor maatregelen, zoals een slimme thermostaat, die weet wanneer je vertrekt en dus automatisch de verwarming lager zet, en een kwartier voor je geplande thuiskomst de woning begint te verwarmen. Of een slimme schakelaar die je apparaten die je niet gebruikt, volledig uitschakelt en ze zo dus helemaal géén elektriciteit verbruiken.

Ontdek het gamma
 
 

Verlichting

Licht is sfeer: verschil in lichtsterkte creëert een warmer of een kouder gevoel, lichtkleuren zorgen voor een specifieke stemming. Voortaan stuur jij dat. Je kunt bijvoorbeeld lampen de kleuren op het televisiescherm laten volgen en de hele kamer in dezelfde sfeer brengen. Of lampen die rood worden wanneer de rookmelder aanspringt of wanneer een deur of raam openstaat.

Ontdek het gamma
 
Naar boven