Menu
Your Cart

Sphex V2

Sphex V2
Sphex V2
Sphex V2
Sphex V2
Sphex V2
Sphex V2
Sphex V2
Sphex V2
Sphex V2
  • Merk Razer
  • Model RZ02-01940100-R3M1
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

De Razer Sphex V2 is een ultradunne gamingmat met grote trackingcapaciteiten voor zowel optische als lasergamingmuizen, en biedt gamers een naadloze desktopervaring. Deze muismat blijft in topconditie, want hij is gemaakt van extra sterk polycarbonaat en heeft een verbeterde onderkant die nog steviger aan het oppervlak hecht, waardoor hij zelfs tijdens de meest intense games niet zal verschuiven - dat geeft u de vrijheid om u helemaal op uw game te richten. 

Ultradunne 0,5 mm / 0.02'' vormgeving voor een naadloze desktopervaring
De Razer Sphex V2 is slechts een halve millimeter dun en is gemaakt voor de gamer die niet van een verhoogd speeloppervlak houdt. De ultradunne vormgeving en de verbeterde hechting van de onderkant maken dit de perfecte muismat voor iedereen die houdt van een onopvallende gamingbeleving. 

Gamingoppervlak geoptimaliseerd voor zowel optische als lasersensoren 
De Razer Sphex V2 is ontwikkeld om uw muisprestaties te verbeteren door het beste naar boven te halen in zowel optische als lasersensoren, en is geoptimaliseerd voor snelle en gecontroleerde gameplay. 

Extra sterke afwerking van polycarbonaat - voor maximale duurzaamheid 
Het extra sterke oppervlak van de Razer Sphex V2 is gemaakt van polycarbonaat en getest in het lab op impact- en scheurbestendigheid. Deze ongelofelijk sterke mat zal u gegarandeerd bijstaan bij al uw intense trainingssessies en toernooien. 
 

Product
EAN 8886419317500
PIM 1499634195176
Fysieke kenmerken
Kleur Print - Meerkleurig, Zwart