00.jpg

Proximus Spirou Charleroi

Op sportief vlak richt het sponsoringbeleid van Selexion zich vooral op basketbal. Sinds een aantal jaren is Selexion officiële partner van ‘de Spirous’.

Vanaf de verhuis naar de Garenne van Charleroi, in ‘92/’93 was Proximus Spirou Charleroi een vaste waarde in de play-offs van het Belgisch kampioenschap. Niet veel later in 1996 was het ook de eerste club uit Wallonië die een hoofdprijs in het Belgische basketbal wist te winnen, de nationale beker. In datzelfde jaar behaalden ‘de Spirous’ ook uiteindelijk de titel. De toon voor een lange succesvolle periode was gezet.

Tot op heden werden ‘de Spirous’ tien keer landskampioen. Huidige coach van het team is Giovanni Bozzi. Basketbalclub Proximus Spirou Basket werd reeds 10 maal kampioen en won 5 maal de Beker van België.

Daarnaast steunt Selexion enkele kleinere initiatieven, goede doelen en events, in functie van de opportuniteiten die zich aanbieden.

Op zoek naar een sponsor?

Zoals alle grote ondernemingen ontvangt Selexion heel wat aanvragen voor sponsoring. We stellen het op prijs dat u aan ons denkt als partner voor uw project, en zullen daarom de nodige aandacht besteden aan uw verzoek. Elke aanvraag wordt getoetst aan de sponsoringstrategie van onze groepering.

Bij een lokaal initiatief kan u zich eventueel ook richten tot een Selexion winkel in uw buurt.

U kan uw dossier indienen via [email protected]. We trachten uw aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Naar boven