Home Cinema

0 van 0 artikelen

Je gelooft je oren niet

 

"Een homecinema-systeem brengt de bioscoopervaring in je huiskamer!"

Klopt als een bus.

Maar een homecinema-systeem doet veel meer dan dat.

Je haalt er het plezier van een complete multimedia-beleving mee in huis.

 

Soundbars en soundplates

De eenvoudigste manier om je kijkervaring een boost te geven is luidsprekers aan je tv hangen. Werkt goed. Maar je zit dan wel met extra bedrading. Dan is een soundbar of soundplate handiger. Soundbars en soundplates nemen weinig plaats in en zijn gemakkelijk aan te sluiten, met één kabel. Een elegante oplossing om snel en zonder gedoe je geluid sterk te verbeteren.

 

Breder, krachtiger, voller

De speakers in televisietoestellen klinken vlak en zwak. Dat komt omdat de toestellen zo dun zijn: er is geen plaats voor goede luidsprekers. Met een homecinema-systeem wordt je geluid indrukwekkend: breder, krachtiger, gedetailleerder en warmer. En met de subwoofer erbij ook rond en vol. Zo geniet je voluit van je films, tv-series en games.

 

Kies je eigen systeem

De meeste homecinema-systemen bestaan uit twee of meer speakers en een aparte subwoofer voor de bassen. Bij veel systemen zit een blu-rayspeler, zodat je die niet los hoeft te kopen. Een 2.1-systeem bestaat uit 2 luidsprekers en een subwoofer. Een 5.1-systeem heeft 2 extra speakers achteraan, voor het surroundeffect, en een middenluidspreker voor stemgeluid. Perfect voor de ultieme bioscoopervaring!

 

Ook voor muziek

Het televisietoestel blijft het centrale punt van elke opstelling, maar het meer gesofistikeerde homecinema-systeem gebruik je ook om er muziek mee af te spelen. Vanaf je smartphone of je tablet, via wifi of bluetooth, of rechtstreeks van het internet.

 

Welk homecinema-systeem jij kiest, hangt af van je wensen en je smaak. Kijk in onze webshop of stap naar de Selexion-vakman in je buurt. Als je wilt, komt die je systeem leveren en installeren, met de kabels zo veel mogelijk weggewerkt. En met een woordje uitleg erbij.

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven