Menu
Your Cart

TX-32FS500

TX-32FS500
TX-32FS500
€ 329,99
Adviesprijs € 350,00
Excl. BTW: € 272,72

HDR-afbeelding en een breed scala aan slimme functies

 De FS500-serie maakt gebruik van een heldere achtergrondverlichting en adaptieve achtergrondverlichting om een verbluffende HD-beeldkwaliteit te produceren. Het heeft ook intelligente functies voor het delen van netwerken en inhoud.

De eenvoudigste manier om uw favoriete programma's op te slaan

U kunt TV-programma's opnemen op een USB-geheugenapparaat of een externe harde schijf door eenvoudigweg op de knop REC op de afstandsbediening te drukken.

Geniet van uw favoriete inhoud in de optimale weergavemodus

Panasonic TV's bieden u de beste beeldmodus. Sportmodus combineert levendige tonen met een surround-effect, ideaal voor het bekijken van voetbal en andere sporten. Aan de andere kant verbetert de reactiesnelheid van de spelmodus het plezier, waardoor het spel sneller reageert.

speelt HDR-inhoud af met ongelooflijk realistische verbeteringen

HDR-inhoud op HDR-ready tv's biedt een veel realistischer beeld. De diepe zwarttinten worden gecombineerd met ongelooflijk heldere hoogtepunten, waardoor een niveau van realisme wordt geproduceerd dat nog nooit eerder op een televisie is bereikt.

Gemakkelijke toegang tot inhoud via het aanpasbare startscherm

Geniet van inhoud met 'toegang in één stap'. Het my Home Screen 3.0-scherm kan worden aangepast, zodat u snel toegang heeft tot de inhoud die u het vaakst gebruikt. u kunt uw