Pak het groots aan met een imposante SAMSUNG QLED TV voor het beste voetbalbeeld. Of wat denk je van een koelkast met extra veel plaats voor bier en lekkere snacks?
Andere topcadeaus zoals een trimmer voor de perfecte baard of een whiskyset voor de fijnproever hebben we ook in huis.
Ontdek ons ruime aanbod in onze winkels of op www.selexion.be

Fijne vaderdag!

Samsung OLED Q7F 65"

Gewoon geweldig. Quantum Dot technologie levert perfecte kleuren dankzij een innovatieve materiaallegering. Voetbal kijken zal nu nog levensechter zijn en voel je alsof je echt in het stadion zit.

Ondek meer

Braun Series 3 ProSkin 3040s

Het Braun Series 3 ProSkin oplaadbare elektrische scheerapparaat/scheersysteem biedt een snellere scheerbeurt met meer comfort voor je huid*. De 3 drukgevoelige scheerelementen passen zich aan elke gezichtscontour aan en de speciale Micro Grip pakt meer haartjes bij de eerste beweging*.

Ondek meer

Whirlpool SW8 AM2C XR

Uitzonderlijke capaciteit, zodat u altijd voldoende ruimte voor al uw voedsel heeft. Anti-fingerprint Optic inox design, eenvoudig te reinigen. Unieke 6TH SENSE FreshControl technologie die de temperatuur en vochtigheidsgraad in het apparaat automatisch aanpast voor optimale versheid.

Ondek meer

PowerShot SX730 Zwart Kit

Profiteer op iedere reis van kracht en veelzijdigheid. Met deze reiszoomcamera met smartphoneconnectiviteit beschik je over een zeer grote 40x zoomlens en 24 mm groothoeklens voor fantastische beelden en Full HD-video’s boordevol veraf gelegen details, zowel overdag als 's nachts.

Ondek meer
Naar boven