Zeg het met foto’s

Valentijn associëren we vooral met het verwennen van je partner. Maar eigenlijk kan je dit ook uitbreiden naar iedereen die je lief is. Stuur bijvoorbeeld eens een Valentijnskaart naar je beste vriend, verwen je oma met een rode roos of geef je vader lekkere chocolaatjes. Gewoon om te zeggen: “ik hou van je”.

Of wat dacht je van het creëren van een leuke fotowand of fotoboek? Een zelfgemaakt cadeau valt gegarandeerd in de smaak. Heb jij ook leuke foto’s in overvloed op je smartphone? Hoog tijd om er iets mee te doen! Hieronder enkele tips om het beste uit je foto’s te halen.

Bewerk je foto's

Foto’s krijgen net dat tikkeltje meer wanneer je ze bewerkt. Met PicsArt Photo Studio (collagemaker en foto editor) geef je je foto’s een extra artistiek tintje. De app AirBrush is dan weer perfect voor snelle oplossingen zoals het helder maken van ogen. Tenslotte maak je met de gratis Prisma app echte kunstwerken van je foto’s. Laat een Van Gogh of andere kunstfilter los op je foto’s.

Een lief woord doet wonderen. Aarzel dus niet om een leuk berichtje op je foto’s te plaatsen. Er zijn een heleboel apps waarmee je tekst op foto’s kan plaatsen, bijvoorbeeld Word Swag. Toch liever zelf iets schrijven? Indien je een tablet hebt, denk dan eens aan een tablet pen. Hiermee maak je leuke doodles en kan je tekst toevoegen in je eigen handschrift.


Printen maar

Tijd om je kunstwerkjes te printen! Tegenwoordig zijn er verschillende opties om snel en eenvoudig foto’s af te drukken. Kleine fotoprinters zoals de HP Sprocket Plus of de Canon Zoemini maken verbinding met je smartphone via WiFi of Bluetooth. Bovendien werken ze beide zonder inktpatroon. Liever een printertje mét inktpatroon? Dan is de Canon Selphy perfect voor jou. Je print je foto’s in no time.


Tijd voor creativiteit

Je fotootjes zijn geprint. Wat nu? Er zijn tal van leuke opties. Wat dacht je van een leuke fotocollage/fotowand? Maak een fotoslinger, memory box of hang een lampenkap vol met foto’s. Of wat dacht je om overal in huis leuke fotootjes achter te laten voor je lief? Met een beeld zeg je meer dan 1000 woorden.


Laatste tip

Maak veel foto’s. Heel veel foto’s! Want niets is leuker dan iemand verrassen met mooie herinneringen.

Toppertjes voor Valentijn

Lékué Koekjesvorm

Canon Zoemini

JBL E45BT


Huawei P Smart 2019

Nokia 3.1 Plus

Samsung Galaxy watch

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven