Menu
Your Cart

WD91N642OOW

WD91N642OOW
WD91N642OOW
€ 200 cashback
WD91N642OOW
WD91N642OOW
WD91N642OOW
Ontvang tot €300 terugbetaald bij aankoop van een huishoudtoestel of inbouw keukenapparatuur.
  • Merk Samsung
  • Model WD91N642OOW/EN
€ 899,90
Adviesprijs € 1.149,00
Excl. BTW: € 743,72

Acties

Quickdrive: Halveert de wasduur

Quickdrive zorgt ervoor dat wassen dubbel zo snel gaat en 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.

Eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen

Een sok vergeten? Dankzij het AddWash™-deurtje voeg je snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe, ook als het wasprogramma al begonnen is. Je kunt zo ook gemakkelijk handgewassen kleding toevoegen die je alleen maar wilt spoelen of centrifugeren.

Wassen & drogen in 3 uur

Binnen 3 uur is kleding die je vaak draagt - bijvoorbeeld werkkleding - gewassen en droog. Een Speed Wash+Dry-programma wast, spoelt en centrifugeert een lading in 54 minuten. En na nog eens 126 minuten is de kleding kastdroog.

Maak je kleren schoon met lucht

Air Wash technologie maakt de kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel.

Krachtige bubbels

EcoBubble™-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof kan dringen en vuil kan verwijderen, terwijl de kleur en de textuur intact blijven en er minder energie nodig is.

Krachtige bubbels voor hardnekkige vlekken

De Bubble Soak-functie verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken met een simpele druk op de knop. Kleding wordt grondig geweekt in actieve zeepbellen, zodat vuil en vlekken loskomen en veel effectiever worden verwijderd.

Hygiënisch schoon

Reinig je kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een krachtig Hygiene Steam-programma injecteert stoom in de trommel, waarna de stoom snel en diep doordringt in elk kledingstuk. Hardnekkig vuil wordt verwijderd en 99,9% van de bacteriën en allergenen wordt gedood.

Houd de binnenkant schoon

Houd je machine hygiënisch schoon, terwijl je tegelijkertijd milieubewust bezig bent en geld bespaart. Eco Drum Clean verwijdert vuil en 99% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken, door een combinatie van inweken, pulseren en een hoog toerental - zonder dure of agressieve middelen. Je krijgt een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

Stil, krachtig & duurzame prestaties

Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtiger prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Omdat er geen borstels worden gebruikt, gaat de wasmachine veel langer mee* en kunnen we een garantie van 10 jaar geven.

Product
EAN 8801643157890
PIM 1520246548114
Algemeen
Geluidsniveau drogen 62 dB
Trommelinhoud drogen 5 kg
Trommelinhoud wassen 9 kg
Type droogkast Condens
Type wasdroogcombinatie Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energieverbruik
Droogresultaat A
Elektrisch verbruik (wassen+drogen) 6,12 kWh
Energieklasse A
Geluidsniveau centrifugeren 73 dB
Geluidsniveau wassen 49 dB
Wasresultaat A
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Gewicht 81 kg
Hoogte 85 cm
Kleur Wit
Koolborstelloze motor Ja
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop Ja
Aanduiding resttijd Ja
Uitgestelde start Ja
Programma's
Droogprogramma's Delicaat, Koude lucht
Speciale wasprogramma's Sportkleding
Wasprogramma's Handwas, Katoen, Synthetisch, Wol
Veiligheid
Beveiliging tegen waterschade Ja
Kinderbeveiliging Ja