Op zoek naar een Selexion winkel in uw regio? Selexion heeft een uitgebreid netwerk van winkels in België. Bij onze vakmannen kunt u terecht voor advies over TV, Audio & Hifi, Video, Foto, GSM en Elektro

banner_winkelpagina_nl.png

Vind meteen de dichtstbijzijnde Selexion winkel!

Toon

Er is altijd een Selexion-vakman in je buurt

zijn in de eerste plaats familiebedrijven, zelfstandig ondernemingen die een persoonlijk contact met hun klanten belangrijk vinden.

Niet alleen voor, tijdens maar ook na de aankoop kunt u bij uw lokale winkel terecht voor al uw antwoorden en professioneel advies. Vakkundig advies is één zaak, maar zij zorgen ook voor een professionele installatie. Dit allemaal aan de beste prijs op de markt.

Ontdek onze Selexion winkels met een compleet & hoogwaardig productengamma aan, met 100% kennis van de allernieuwste technologieën.

Wilt u een gsm-abonnement afsluiten, een nieuwe internetaansluiting of een pack voor TV & internet? Laat u begeleiden door onze vakmannen. Zij helpen u bij de keuze van het product of de dienst die het best bij u past.

Ontdek al onze Proximus verdelers
Ontdek al onze Telenet verdelers

Gespecialiseerde Selexion winkels in België

Electrowinkels

In de Selexion winkels kunt u zowel terecht voor klein electro zoals stofzuigers, strijkijzers, microgolfovens, haardrogers, koffiezetapparaten, ... alsook grote electro zoals koelkasten, diepvriezers, vaatwassers, droogkasten, wasmachines? ... Onze elektro vakmannen geven u graag advies en helpen u bij de keuze van de juiste elektrotoestellen.

Fotowinkels

Wilt u advies over het ontwikkelen & maken van analoge of digitale foto’s? De Selexion fotowinkels zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van foto’s. Natuurlijk vindt u bij ons zowel analoge als digitale camera’s, videocamera’s en bijhorende camera- & fotoaccessoires zoals statieven, geheugenkaarten, lenzen en fotoprinters allemaal onder één dak. Onze fotospecialisten helpen u graag bij de keuze van de juiste fotoproducten.

Kookwinkels

Een kookwinkel in uw regio vinden is niet altijd een sinecure. Bij Selexion vindt u ook gespecialiseerde kookwinkels, een paradijs voor zowel de thuisgebruiker als de hobby-kok. Onze kookartikelen zijn van de beste kwaliteit en topmerken. Van messen, potten & pannen, keukentoestellen tot kookaccessoires en allerlei ander kookgerei.

PC winkels

Kiest u voor een personal computer of eerder voor een notebook? De Selexion computer specialisten helpen u graag bij de keuze van de juiste computer of mac. Natuurlijk geven we graag advies over bijkomende randapparatuur zoals monitoren, printers, scanners, dataopslag, netwerk en software. Ontdek ons ruim aanbod van computers in één van onze pc winkels!

Telefoonwinkels

Bent u op zoek naar een nieuwe (mobiele) telefoon of wilt u meer informatie over de beschikbare telefoonabonnementen? Selexion vakmannen helpen u graag bij de keuze van de juiste smartphone, draagbare telefoons en bijhorende accessoires zoals geheugenopslag, batterijen tot een bijhorende hoesjes en smartwatch. Kom langs in één van onze telefoonwinkels voor advies op maat!

Selexion winkels per provincie

Een Selexion vinden in één van de 10 provincies in België? Via onderstaande links kunt u snel alle Selexion winkels per provincie terugvinden.

  • GRATIS VERZENDING EN RETOUR
    Gratis verzending vanaf €20 & gratis retour van al uw bestellingen in België.
  • OPHALEN & RETOUR IN EEN WINKEL
    Haal uw bestelling op of breng uw artikel retour bij de Selexion winkel in uw buurt.
  • KLANTENDIENST
    Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot zaterdag van 9u tot 18u.

Over Selexion

Selexion vindt het vakmanschap van elke zelfstandige verdeler primordiaal: hij moet de producten die hij verkoopt door en door kennen. Hij moet een specialist zijn, een vakman dus. Dit is één van de beginselvoorwaarden om tot de groepering te kunnen toetreden.

Bij de Selexion vakman vindt u de ideale combinatie van expertise en snelle dienstverlening. Dat zit ons in de genen. En dat mag u gerust letterlijk nemen. De meeste Selexion-winkels zijn immers familiezaken. Onze zaakvoerders geven hun ervaring van generatie op generatie door. Als consument vindt u in uw Selexion vakman dan ook een vertrouwenspersoon waar u bij wijze van spreken uw leven lang bij terecht kan.

Naar boven