Menu
Your Cart


Oktober is zorgeloos, want bij Selexion ben je deze maand niet alleen verzekerd van de beste services, maar ook van tal van extra troeven.
Zo verwennen onze winkels je voor quasi alle merken en toestellen met:
  • Gratis 5 jaar Selexion garantie
  • Gratis levering en installatie
  • Extra verzekering
  • Tal van extra cadeaus
En dit bovenop kassakortingen, cashbacks enz.
Hoe herken je onze Zorgeloze Deals in een oogopslag? Aan deze specifieke label: 
Zo weet je welke Zorgeloze Deal we voor jou in petto hebben, en tussendoor zie je ook hoeveel deze deal waard is.


Zie je bijvoorbeeld Extra voordeel t.w.v. €90 in deze patch bij een wasmachine (zie hieronder) met als bijschrift “5 jaar Selexion garantie”, ontvang je dus een prijsvoordeel van €90 voor de 5 jaar Selexion garantie. Zie je bijvoorbeeld Extra voordeel t.w.v. €71,94 in deze patch bij een smartphone, met als bijschrift “6 maanden gratis verzekering tegen diefstal en schade”, ontvang je een prijsvoordeel van €71,94 voor een speciale verzekering. 


Heb je vragen bij het verkrijgen van de Zorgeloze Deals wanneer je via de webshop(s) van onze winkels aankoopt, bel of mail dan gerust: 03/808 25 75 en service@selexion.be En weet dat we een product dat niet meer fysiek voorradig is in je Selexion-winkelpunt thuis kunnen (laten) leveren (*)
(*) Een afgedankt elektro-toestel mag je binnen brengen bij je Selexion winkel of een Recupel-inzamelpunt. Of meegeven wanneer er een nieuw toestel wordt geleverd/geïnstalleerd. Dankzij onze samenwerking met Recupel en Bebat draagt ook Selexion zijn steentje bij tot het milieu. Meer weten over hoe we samen op zoek gaan naar de vermiste koelkasten? Je leest het hier.

 

Zorgeloos Oktober