Menu
Your Cart

DMP-BDT380

DMP-BDT380
DMP-BDT380
DMP-BDT380
DMP-BDT380
DMP-BDT380
€ 132,99
Adviesprijs € 150,00
Excl. BTW: € 109,91

De BDT380 is een 3D Blu-ray-speler met slimme netwerkfuncties zoals DLNA. Hij kan ook foto's en filmpjes opschalen tot de Ultra HD-resolutie.

Als je dacht dat Blu-ray-films er goed uitzien, wacht dan maar eens tot je ziet hoe fantastisch ze eruit zien nadat ze zijn opgeschaald naar een resolutie van 4K. Krachtige verwerking zorgt ervoor dat je miljoenen extra pixels meer krijgt dan bij de originele Full HD-beelden van Blu-ray, waardoor je beelden zo veel meer scherpte, textuur en detail krijgen, dat je het gevoel hebt alsof je in een digitale bioscoop zit.

Met de BDT380 kun je eenvoudig 4K-content (MP4 en JPEG) weergeven die met een camera of camcorder gemaakt zijn. Hierdoor kun je je mooste herinneringen in al hun schoonheid laten zien op het grote scherm.

Deel je content zoals foto's, video's en muziek met andere verbonden apparaten in het huis. Geniet van al je content waar en wanneer je maar wilt. De 2016 Blu-ray spelers zijn geschikt voor veel verschillende soorten bestanden. Zelfs hoge resolutie audio bestanden spelen perfect af vanaf een thuisnetwerk. Complexe tonen, zoals vanaf muziekbronnen met een zeer hoge geluidskwaliteit, worden getrouw weergegeven met natuurlijke diepte.

Met Miracast kun je foto's en video's op je smartphone eenvoudig op je TV weergeven om ze te delen met vrienden en familie. Daarnaast brengt Miracast een Wi-Fi verbinding tussen je apparaten tot stand, waardoor je geen toegang tot een Wi-Fi router nodig hebt.

Product
EAN5025232837915
PIM1456495126949
Aansluitingen
Aantal HDMI-uitgangen 1
Aantal optische uitgangen 1
Audio uit analoog Nee
Component Nee
Netwerkaansluiting Ja
USB-aansluiting Optioneel
Afspeelmogelijkheden
Hi-res audio Ja
Smart TV Ja
Algemeen
Geschikt voor multiroom Nee
Audio
Surroundformaten Dolby Digital, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD Master Audio
Beeld
4K-upscaling Ja
Connectiviteit
Bluetooth Nee
DLNA Ja
Miracast Ja
Wi-Fi Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 17 W
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,5 W
Functies
BD-Live Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 41.5 cm
Diepte 18.2 cm
Gewicht 1,2 kg
Hoogte 4.3 cm
Kleur Zwart
Multimedia
Afspelen van media Blu-ray, Blu-ray 3D, CD, DVD