Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Wie zijn wij?

Welkom bij Selexion Page Computers,

In 1991 startte Luc Page met het verkopen en assembleren van desktopcomputers, dit gebeurde in zijn huis in de Valkenberg te Poperinge, rond deze periode startte Luc ook met het bestukken van printplaten.

Gedurende de jaren is de verkoop van computers en het bestukken van printplaten zodanig gegroeid dat er plaatsgebrek kwam in de locatie in de valkenberg te Poperinge en werd er verhuisd naar de casselstraat 212 te Poperinge. Het bestukken van printplaten begon zodanig explosief te groeien dat er beslist werd om de bestukking een eigen leven te laten leiden en dit onder de naam Page Electronica, de verkoop van computers ging verder onder de naam Page Computers. Nog steeds hebben beide bedrijven nauwe banden met elkaar daar ze naast elkaar gehuisvest zijn. Van in het begin van de start van Page Computers werd steeds de uitdaging aangegaan om in te spelen op de nieuwste technologieën.

Bij de start van de aankoopgroepering SELEXION in 2004 sloot Page Computers zich vervolgens aan bij de aankoopgroepering waardoor men niet alleen het vakmanschap, de correcte service en de kwaliteit kon blijven waarborgen, maar ook nog eens kon uitpakken met supersterke prijzen.

Naast de winkel biedt Page Computers ook zijn dienstverlening aan zelfstandigen, bedrijven en scholen aan. De winkel behoort tot de nr. 1 in de regio Poperinge – Vleteren – Heuvelland – Ieper.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvende offerte.

 
 

Naar boven