Menu
Your Cart

Senses Braadpan 24cm

Senses Braadpan 24cm
Senses Braadpan 24cm
€ 129,99
Excl. BTW: € 107,43

Senses bakpan 24 cm

De Senses serie is de ideale reeks voor mensen die houden van praktisch en efficiënt kookgerei. Deze bak-/koekenpannen zijn gemaakt van een 5-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm) voor een uitstekende warmtegeleiding. Dankzij hun vorm en gewicht zijn ze ideaal voor het sauteren van groenten of aardappelen bijvoorbeeld. Voor de Senses pannen biedt Demeyere een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten; 10 jaar garantie voor professioneel gebruik.  

5-PLYMATERIAL

Deze speciale combinatie van 5 verschillende legeringen met o.a. aluminium zorgt ervoor dat de hitte niet op één plaats geconcentreerd wordt maar zich gelijkmatig verspreidt doorheen de ganse oppervlakte van de pan. Dankzij het magnetische roestvrij staal aan de buitenkant zijn de producten geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie. 

SILVINOX®

Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. 

GREEP

Door hun uitvoering en vorm uit gevormd roestvrij staal 18/10 blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen. 

Product
EAN5412191246245
PIM1434374423079
Algemeen
Geschikt voor volgende vuren Alle warmtebronnen, Inductie
Fysieke kenmerken
Diameter 24 cm
Materiaal RVS 18/10
Materiaal handvat RVS
Gebruiksgemak
Met antikleeflaag Nee
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Ja