Menu
Your Cart

I-SENSYS LBP7680CX

I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
I-SENSYS LBP7680CX
€ 434,99
Adviesprijs € 559,00
Excl. BTW: € 359,50

MEAP is opgenomen in de nieuwe generatie laserprinters van Canon, en daarmee stelt de i-SENSYS LBP7680Cx nieuwe normen voor productiviteit, beveiliging, milieu en oplossingintegratie.

Nieuwe generatie technologie
MEAP, Canon's op Java gebaseerde ontwikkelplatform, is voor de eerste keer ingebouwd in een Canon-laserprinter, zodat je nu toepassingen kunt bouwen die in de printer worden uitgevoerd. Daardoor kan de i-SENSYS LBP7680Cx naadloos worden geïntegreerd in uniFLOW, wat het beheer van printuitvoer vergemakkelijkt en de kosten verlaagt.

Hoogwaardige kleurenlaserprinter
Werkgroepen kunnen hun productiviteit maximaliseren met deze stijlvolle kleurenlaserprinter die standaard ook dubbelzijdig kan printen. Deze printer is compact genoeg voor op het bureau en biedt gebruikers het gemak van een printer in de buurt die snel en geruisloos print met professionele kwaliteit – 20 pagina's per minuut in kleur en zwart/wit. Dankzij Canon's Quick First-Print-technologieën is er ook geen lange wachttijd voor documenten.

Professionele printkwaliteit
Voor hoogwaardige prints biedt de i-SENSYS LBP7680Cx een resolutie van 9600 x 600 dpi met Automatic Image Refinement voor een perfecte afwerking van elke print. De printer wordt standaard geleverd met 768 MB geheugen, waardoor er voldoende capaciteit is voor het printen van grote, complexe documenten en afbeeldingen en alle eisen van printen in een netwerk.

Gebruiksvriendelijk
Zelfs nieuwe gebruikers vinden deze kleurenlaserprinter gemakkelijk te bedienen. Navigeren naar en configureren van de verschillende instellingen van het apparaat gaat heel gemakkelijk met het intuïtieve 5-regelige LCD-scherm.

Veelzijdige aansluitmogelijkheden
De i-SENSYS LBP7680Cx kan naadloos worden geïntegreerd in het bedrijf dankzij ondersteuning van de industrienorm PCL5c/6 en Adobe® PostScript-ondersteuning. Met een ingebouwde Gigabit Ethernet-verbinding kan de printer ook omgaan met zware printopdrachten en biedt hij optimale netwerkprestaties.

Geavanceerde beveiliging
Bescherm je informatie met dezelfde geavanceerde functies die ook worden gebruikt in Canon's imageRUNNER ADVANCE multifunctionele printers, zoals IPSec- en IEEE 802.1x-compliance. Optionele functies voor beveiligd printen van e-mail zorgen voor bescherming van gevoelige informatie, waarbij wordt gewaarborgd dat vertrouwelijk materiaal niet in verkeerde handen kan vallen.

Rechtstreeks printen vanaf USB-opslag
De i-SENSYS LBP7680Cx is de eerste laserprinter van Canon waarmee je rechtstreeks kunt printen van USB-opslagmedia. De printer ondersteunt Tiff-, JPEG-, PDF- en XPS-bestanden, en dankzij het heldere scherm vinden gebruikers gemakkelijk het gewenste bestand en kunnen zij dit snel printen

Product
EAN4960999688534
PIM1438077200151
Aansluitingen
Netwerkaansluiting Ja
USB-aansluiting Ja
Afdrukken
Papierformaat A4, A5
Printsnelheid kleur (standaard) 20 ppm
Printsnelheid zwart-wit (standaard) 20 ppm
Algemeen
Afdrukken Ja
Afdruktechnologie Laserprinter
Faxen Nee
Kopiëren Nee
Printtechnologie Laser
Scannen Nee
Type printer Alleen printen
Connectiviteit
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 41.4 cm
Diepte 49.9 cm
Gewicht 25,2 kg
Hoogte 34.6 cm
Kleur Wit, Zwart
Inkt, toner & papier
Standaard invoercapaciteit 250 pp
Scherm
Aanraakscherm Nee
Uitrusting
Met scherm Ja