Menu
Your Cart

Wi-Fi Repeater

Wi-Fi Repeater
Wi-Fi Repeater
€ 33,90
Adviesprijs € 39,90
Excl. BTW: € 28,02

Uw wifi-versterking is aangekomen: de devolo WiFi Repeater versterkt uw bestaande signaal in uw huis.

De repeater fungeert als uitbreiding van uw bestaande wifi-netwerk. Zo versterkt het apparaat het signaal op alle etages. Voor eindapparaten zoals televisie of spelconsole gebruikt u de geïntegreerde Ethernet LAN-aansluiting. Maak gebruik van alle mogelijkheden van uw wifi-netwerk met de technologie van devolo. Meer dan 25 miljoen tevreden klanten wereldwijd gebruiken al het succesvolle dLAN®-thuisnetwerk. 

De devolo WiFi Repeater - Uw wifi-versterking

Het probleem van een te zwak wifi kent iedereen, die zijn netwerk op meerdere etages wil gebruiken. Precies daar waar de verbinding het hardst nodig is, is het signaal te zwak of bereikt het een afgelegen kamer zelfs niet eens. De devolo WiFi Repeater maakt een einde aan dit probleem, doordat deze het bestaande wifi-netwerk uitbreidt.

De Repeater kan zonder voorkennis heel eenvoudig gebruikt worden: gewoon in een willekeurig stopcontact steken, wifi starten en surfen maar. Met zijn compacte design past de WiFi Repeater harmonieus in de woonruimte en geeft via de meertraps LED-indicatie continu informatie over de signaalsterkte. Dankzij de WiFi-standaard 802.11n is de repeater compatibel met alle gangbare wifi-routers.

Toepassingsmogelijkheden voor de WiFi Repeater

De devolo WiFi Repeater versterkt het bestaande wifi-signaal, daar waar u het nodig heeft. Ongeacht of u uw televisie wilt gebruiken op de bovenste verdieping of in uw thuiskantoor dat in een apart gedeelte van het gebouw is ondergebracht: met de repeater breidt u uw wifi-netwerk uit. Zo kunt u van nu af aan in de hele woning comfortabel surfen op tablet of smartphone - en dat met de snelheid die u bent gewend. 

Via de Ethernet LAN-aansluiting verbindt u geselecteerde eindapparaten aan op de WiFi Repeater middels een netwerkkabel. Televisie en spelconsole sluit u zonder lange kabelverbindingen direct op elk gewenst stopcontact aan op uw wifi-netwerk. Voor veilig surfen zorgt de geïntegreerde WPS-codering die u op het apparaat zelf in- en uitschakelt.

Product
EAN4250059694248
PIM1438077217945
Connectiviteit
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3)
Draadloos LAN
Bandbreedte 2.4 GHz
Draadloos LAN data-overdrachtsnelheid (max) 300 Mbit/s
Fysieke kenmerken
Breedte 11.5 cm
Diepte 19 cm
Gewicht 0,11 kg
Hoogte 8.1 cm
LAN
Aantal Ethernetpoorten 1