Menu
Your Cart

PEN-F +14-42mm Silver

PEN-F +14-42mm Silver
PEN-F +14-42mm Silver
PEN-F +14-42mm Silver
PEN-F +14-42mm Silver
PEN-F +14-42mm Silver
€ 1.336,90
Excl. BTW: € 1.104,88

Een tijdloos design. Een body met een fraaie textuur. Zodra u de PEN-F aanraakt, zorgt dat voor een gevoel dat u nog heel lang bij blijft. De pure expressie van het Olympus-design inspireert een leven lang.

SLIM IS HET NIEUWE SEXY // VAKMANSCHAP EN DESIGN

De beste materialen en de vraag naar de beste kwaliteit, gecombineerd met een tijdloos ontwerp zorgen voor een buitengewone camera. Het design gaat echter verder dan alleen een fraaie buitenkant en een hoogwaardige afwerking. Essentieel bij het productontwerp was het gebruiksgemak van alle beschikbare functies.

DE KRACHT VAN INNOVATIE // CREATIVE DIAL

Iets waar elke fotograaf naar streeft: foto’s nemen in zijn of haar persoonlijke stijl. Daarom hebben we maar liefst vier functies gecombineerd in onze fraaie Creative Dial. Zodra u uw stijl hebt gevonden, kunt u de gekozen instellingen opslaan voor later gebruik. 

LEG HET MOMENT HAARSCHERP VAST // BEELDKWALITEIT

Een heldere weergave met prachtige details en een geweldige resolutie. Met innovatieve functies zoals onze Shake Stop en de Take Eight zorgt OLYMPUS voor een uitmuntende beeldkwaliteit.

ZOEKEN EN VINDEN // INTELLIGENTE ELEKTRONISCHE ZOEKER

Onze meest opmerkelijke camera verdient niets minder dan de slimste technologie die we kunnen bieden. Dat is ook de reden dat onze nieuwe PEN-F de eerste OLYMPUS PEN is met een elektronische zoeker in de stijl van de klassieke meetzoeker.

ALLES DRAAIT OM SNELHEID // SNELLE RESPONS

We kennen allemaal wel die momenten waarop we zouden willen dat de tijd stil zou staan. Momenten die we voor altijd willen koesteren. Het goede nieuws is dat dat geen probleem is met onze nieuwe functies.

HOGE KWALITEIT // ACCESSOIRES

De beste apparatuur verdient uitstekende accessoires. Dus aarzel niet om voor een echt fraaie keuze te gaan. Onze limited edition accessoires voor de OLYMPUS PEN-F zijn gemaakt van een chique leersoort in twee tinten en geven de camera een stijlvolle uitstraling. Uiteraard hebben we ook bij de accessoires gestreefd naar de beste kwaliteit. Het designproces wordt geleid door een leerspecialist volgens een eeuwenoude traditie. Elk item wordt met de grootste zorg vervaardigd en zelfs de kleinste details moeten helemaal perfect zijn.

Product
EAN4545350049775
PIM1454607986578
Aansluitingen
Accessoireschoen Ja
HDMI-poort Ja
USB-aansluiting Ja
Beeldopname
Continu-opnamen (JPEG) 5 fps
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 (Full HD)
Connectiviteit
Bluetooth Nee
NFC Nee
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Gewicht (incl. batterij) 427 g
Stofbestendig Nee
Lens
Brandpuntsafstand 14 - 42 mm
Lens inbegrepen Nee
Lensvatting Micro Four Thirds
Maximaal diafragma (tele) f/3.5
Optische zoom 3 x
Opslag
Type geheugenkaart SD
Scherm
Aanraakscherm Ja
Aantal scherpstelpunten 81
Kantelbaar scherm Ja
Schermgrootte 3 inch
Sensoren
Effectief aantal megapixels 20.3 megapixels
GPS Nee
ISO-gevoeligheid 80 - 25600
Type beeldsensor Live MOS
Zoeker
Type zoeker Elektronisch
Zoeker Ja