Menu
Your Cart

HC-V380EF-K

HC-V380EF-K
HC-V380EF-K
€ 249,99
Adviesprijs € 300,00
Excl. BTW: € 206,60

Met deze Full HD camcorder kun je niet alleen eenvoudig opnames maken, maar ook de trillingsvrije eindresultaten bekijken. Wireless Multi Camera neemt meerdere scènes tegelijk op, waardoor je unieke beelden kunt maken. En de Level Shot Functie en 5-assige detectie van handtrillingen houden het stabiel en duidelijk.

28mm groothoeklens

Krijg meer mensen en achtergrond in het kader - dankzij de 28mm groothoek functie (35mm camera equivalent). Dit is vooral handig als je een groepsfoto wilt maken in een kleine ruimte. De groothoek functie zorgt ervoor dat alle objecten in het kader passen, ook bij opnames van dichtbij, en maakt het mogelijk om met de ingebouwde microfoon van de camcorder zelfs de kleinste geluiden op te nemen. 

Meer dynamische en emotionele herinneringen

Eenvoudig verre objecten vastleggen die te ver weg zijn om met conventionele zoom functies te filmen - dankzij de 90x Intelligent Zoom. Of maak gebruik van de 50x Optische zoom om op het onderwerp in te zoomen en meer emotie en dynamiek aan je zelfgemaakte beelden toe te voegen.

Altijd stabiele opnames

De Level Shot functie detecteert en corrigeert automatisch het kantelen van beelden, zodat je zorgeloos kunt filmen. De functie kan op drie standen worden ingesteld - UIT, Normaal of Sterk - afhankelijk van de omstandigheden.

Heldere, Scherpe Resultaten

HYBRID O.I.S. + gebruikt 5-assige correctie om beeldwaas te onderdrukken die veroorzaakt wordt door schudden - zowel bij breedhoek- als zoomopnames. Hierdoor is het mogelijk om heldere, scherpe beelden vast te leggen in 4K en andere formaten, in vrijwel elke opnamesituatie.

Wireless Multi Camera

Geniet van een nieuwe manier van opnemen en voeg nog meer emotie toe aan je films. Met Wi-Fi kun je tot wel drie smartphones koppelen en maximaal twee ervan opnemen als subvensters. Deze subvenster beelden kunnen worden verwisseld en de display posities kunnen worden geschakeld. Hierdoor kun je vanuit verschillende hoeken en standpunten opnemen en een hoger niveau van emotionele impact vastleggen.

Bediening op afstand

De Panasonic Image App maakt het mogelijk om op afstand te filmen met je smartphone. Vervolgens kan de video bekeken worden en geüpload worden naar cloud sites.

Product
EAN5025232836833
PIM1454686874988
Aansluitingen
Externe microfoonaansluiting Nee
HDMI-poort Ja
Hoofdtelefoonaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
Camera
Opnamekwaliteit van video Full HD (1080p) pixels
Connectiviteit
NFC Nee
Wi-Fi Ja
Functies
Ingebouwde projector Nee
Fysieke kenmerken
Stofbestendig Nee
Waterbestendig Nee
Lens
Brandpuntsafstand (35mm - video) 28 - 1740 mm
Lichtsterkte lens F1.8 - F4.2
Optische zoom 50 x
Opslag
Opnamemedium Geheugenkaart
Type geheugenkaart SD, SDHC, SDXC
Scherm
Schermgrootte 1/5.8-type BSI MOS Sensor, 3
Schermtechnologie LCD
Sensoren
Effectief aantal megapixels 1,67 megapixels
GPS Nee
Type beeldsensor BSI MOS