Home Connect: Bedien uw huishoudtoestellen waar u ook bent.

Nieuwe technologieën, nieuwe mogelijkheden. Dankzij de Siemens huishoudtoestellen met wifi en Home Connect haalt u nieuwe technologieën in huis die uw dagelijkse leven op slag rijker maken. De combinatie van wifi-geschikte toestellen, intelligente software en de intuïtieve Home Connect app biedt eindeloos veel mogelijkheden. Sommige functies verlichten uw werk, terwijl andere dingen doen die u nooit voor mogelijk had gehouden. Nooit eerder kon u zo gemakkelijk onthaasten. En bovendien houdt u met de app tijd over voor de dingen die u écht belangrijk vindt. Ontdek de voor de len van Home Connect met elk toestel.

Uw huishouden in één app.

De Home Connect app: één gebruiksvriendelijke interface verleent u toegang tot uw Siemens huishoudtoestellen met wifi. Waar en wanneer u maar wilt.


Ondek meer

Koel-vriescombinaties en Side-by-Side.

Camera’s geven u een overzicht van wat er allemaal in uw koelkast staat, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Selecteer en activeer de ideale instellingen voor uw koelkast op afstand.


Ondek meer

Wasmachine

Selecteer en start de juiste wasprogram ma’s voor uw wasmachine op afstand dankzij de intuïtieve Home Connect app. U ontvangt push-berichten als het wasmiddel of de wasverzachter bijna op is.


Ondek meer
 

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven